FREE SHIPPING - FREE EXTRA BULLET WITH ANY COOLENATOR ORDER

FREE EXTRA FREEZER BULLET WITH YOUR FIRST ORDER

Cocktails: Was werden die Trends im Jahr 2022 sein?

Cocktails: Was werden die Trends im Jahr 2022 sein?

Cocktails

Was ist ein Cocktail?

Jedes Getränk, jede Vorspeise oder jedes Hors d’oeuvre, das aus zwei oder mehr Zutaten besteht, wird als Cocktail bezeichnet. Speisecocktails sind oft kalt serviertes Fingerfood, und flüssige Cocktails enthalten in der Regel mindestens eine Art von Alkohol.

Der Name Cocktail geht auf Antoine Peychaud zurück, einen kreolischen Apotheker, der in New Orleans Cocktails verkaufte. Peychaud bot Mitte des 18. Jahrhunderts Branntweinmischgetränke in einem französischen Eierbecher an.

Coquetier ist das französische Wort für Eierbecher, das von Peychauds Kunden auf “Cocktail” reduziert wurde. Dieses Wort wurde im Laufe der Zeit weiter amerikanisiert, bis es zu “Cocktail” wurde, und es ist seither in Gebrauch geblieben. Daher bezieht sich der Begriff Cocktail sowohl auf das Getränk als auch auf das Glas, in dem es serviert wird.

Außerdem brauchen Sie eine Plattform, um alle Getränke, die Sie zubereiten, zu handhaben. BinWise Pro, unsere Bar-Inventarisierungssoftware, ist hier sehr hilfreich. Mit dieser All-in-One-Lösung können Sie Ihren Warenbestand in Echtzeit verfolgen, so dass Sie den Nachbestellungszeitpunkt festlegen und weniger beliebte Artikel zugunsten von stark nachgefragten Artikeln ausmustern können.

BinScan, unser Inventar-Scanprogramm, das 100+ Flaschen in einer Minute scannt, spart Ihnen Zeit bei der manuellen Inventarprüfung. Fordern Sie eine Demo an, um zu erfahren, wie BinWise Ihrer Bar helfen kann, profitabler und effizienter zu werden.

Was ist ein Cocktailgetränk?

Jedes Mischgetränk mit mindestens zwei Zutaten, das in der Regel auf Alkohol basiert, wird als Cocktailgetränk bezeichnet. Cocktails enthalten in der Regel einen Basisschnaps wie Wodka oder Gin sowie verschiedene geschmacksgebende Zutaten wie Fruchtsaft.

Manche Cocktails sind einfach und benötigen nur zwei flüssige Zutaten. Andere Getränke sind komplizierter und bestehen aus einem Basislikör, verschiedenen Fruchtsäften, Gewürzen und einer Garnierung. Andere Getränke, wie Eierlikör oder eine Chocolatine, enthalten Milchbestandteile.

Old Fashioned, Margaritas, Cosmopolitans, Bloody Marys und Manhattans sind allesamt beliebte Getränke. Die Geschmacksrichtungen dieser Getränke reichen von sauer bis süß, würzig bis seidig. Bei einigen Cocktails wird ein Bitterrezept verwendet, während andere nur mit den Zutaten des Rezepts serviert werden.

Geschiedenis van Wijn

Zoals veel uitvindingen is het verbazingwekkend om te bedenken dat iemand besloot een druif van een boom te nemen en deze te laten fermenteren om er wijn van te maken. Hoe voelde het toen ze voor het eerst zagen en proefden? Het is moeilijk om te bepalen waar wijn vandaan komt, aangezien de overblijfselen van wijn, zoals gefermenteerde rijst, fruit en honing die in China worden gevonden, een deel van hun recepten hadden kunnen zijn. Vroege voorbeelden wijn gemaakt van druiven komt uit Georgië in Oost-Europa. Het wijnbereidingsproces verspreidde zich naar het westen, het oude Middellandse Zeegebied. Je kunt je alleen de impact voorstellen die wijn destijds zou hebben gehad, niet alleen vanwege de effecten maar ook vanwege de smaak.

OPZOEK NAAR EEN KADO?
Personaliseer je eigen wijn koeler!

Hoe Drink je Wijn?

Wij kennen het waarschijnlijk allemaal! Je begint met de zoetste witte wijn die je kunt vinden. En naarmate je ouder wordt, rijpen je smaakpapillen en ga je richting de sterkere, drogere wijnen. Tegenwoordig is wijn proeven een kunst en zijn er mensen die studeren hun hele leven om deel uit te maken van de sommelier elite. Er zijn heel veel aspecten waar je aan moet denken met wijn. Wij noemen een paar van de belangrijkste dingen die je moet overwegen bij het drinken van wijn:

Wat is de beste temperatuur voor wijn?

De temperatuur van de wijn is erg belangrijk! Wanneer wijn te koud wordt geserveerd, kunnen de smaken worden gedempt. Op een warme zomerdag klinkt een extra koud glaasje Pinot natuurlijk fantastisch. Wanneer wijn te warm wordt geserveerd, kan deze de zure smaak echt naar voren brengen, waardoor de smaak niet te zien is.

Witte wijn moet constant gekoeld worden geserveerd, niet warmer dan 10 graden. Coolenators zijn geweldig om uw witte wijn op een constant niveau koud te houden. Rode wijn bewaart u het best tussen de 7 en 18 graden. Sommige wijnen werken beter als ze licht gekoeld zijn. Dit is vooral populair in de mediterrane landen. De meeste rode wijndrinkers denken niet lang na over het koelen van hun fles rode wijn. Je hebt het gekocht en het staat op het aanrecht totdat je het opent. Velen suggereren dat dit te warm is om je rood warm te drinken en dat een snelle explosie van 10 minuten in de koelkast of in de Coolenator de smaak zou verbeteren.

Wat is het beste type wijnglas

Maken wijnglazen echt een verschil in smaak? Het antwoord is ja! Hoewel een glas geen wonder is en een slechte wijn niet lekker zal maken. Het heeft wel voordelen, zoals het laten ademen van de wijn. Dit helpt de tannines af te breken en de smaak van de wijn te verbeteren en de aroma’s los te laten.

Een andere interessante reden waarom wijnglazen een must zijn, is het contact tussen de hand van de drinker en het glas. Wijnglazen hebben een steel zodat de temperatuur niet wordt beïnvloed door het warmtecontact van de hand. Haal jij ook wijnglazen door elkaar tijdens familiefeesten? Iedereen drinkt uiteindelijk uit elkaars wijnglas. Een gepersonaliseerde bril kan de oplossing zijn! Personaliseer je eigen wijnglas met je naam!

 

Hoe kan ik Wijn met eten combineren?

Oké, dus dit is geen must, maar het combineren van eten met de juiste wijnen kan je ervaring naar een heel nieuw niveau brengen! Je wilt niet dat de maaltijd of de wijn elkaar overweldigen, een perfecte balans kan worden gevonden door goed te combineren. Zeker de moeite waard!

Wijn is gezond voor je

Voordelen voor de gezondheid van wijn drinken

Als iets vandaag goed smaakt, is de kans groot dat het slecht voor je is. Het is dus geweldig om te horen dat rode wijn, met mate gedronken, verbazingwekkende gezondheidsvoordelen heeft.

Volgens het voedingscentrum bevat rode wijn krachtige plantaardige stoffen en antioxidanten. Deze antioxidanten zijn in verband gebracht met het bestrijden van ontstekingen en bloedstolling. Een verminderd risico op hartaandoeningen en kanker staat ook op de lijst. Mensen die ongeveer 150 ml per dag consumeren, dat is ongeveer een groot glas, hebben een 32% lager risico op hartaandoeningen.

 

OPZOEK NAAR EEN KADO?
Personaliseer je eigen wijn koeler!

Hoe kan ik wijn koud houden?

Om een paar methoden te noemen om je wijn koud te houden.

 • Traditionale Ijs Emmer
  • Waarschijnlijk de meest gebruikte methode om fles snel af te koelen.
 • Wijn Koozie
  • Een neoprene sleeve die over de fles past. Deze komen meestal in verschillende kleuren.
 • Cooler Pack
  • Een eenvoudig koel pack dat zich om de fles wikkelt nadat deze is ingevroren.
 • Coolenator
  • Milieuvriendelijke koelers met een uitneembaar vries element die hergebruikt kan worden. Komt in veel verschillende ontwerpen.
 • Wijn Stok
  • Tegelijkertijd beluchten van de wijn. De vries stok vries je in en plaats je daarna in de fles.

Met veel koelopties op de markt, kan het moeilijk zijn om te kiezen welke voor u geschikt is. Bekijk onze vergelijkingstabel waar we alle koelers doornemen en de voor- en nadelen van elk toevoegen.

Top-Beiträge

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Erstellen Sie Ihre eigene

Ursprünglicher Preis war: €54.95Aktueller Preis ist: €44.95.

Marmor Onyx

Ursprünglicher Preis war: €49.95Aktueller Preis ist: €39.95.

Silber

Ursprünglicher Preis war: €49.95Aktueller Preis ist: €39.95.

KOSTENLOS EXTRA COOLENATOR BULLET* | JETZT NUR NOCH €39,95 | FRÜHLINGS-SCHLUSSVERKAUF

Start typing to see products you are looking for.