Wijn Koelers die echt werken!

Een kado die het drink ervaring van wijnliefhebbers verbeterd! Dat is zeker iets unieks om te krijgen en om te geven. De unieke cadeaus van Coolenator zorgen ervoor dat je eerste slokje net zo koud is als de laatste. Deze wijn koelers blijven 8 uur lang actief koelen. Terwijl heerlijke flessen Pinot Gris of Chardonnay geweldige cadeau-ideeën zijn voor wijnliefhebbers, een cadeau dat lang mee gaat en steeds weer voor de perfecte wijn zorgt zeker een glimlach waard. Kies een Coolenator die past bij de gelegenheid of ontwerp je eigen met foto’s. Geef het cadeau van eindeloos genieten van koude flessen wijn.

Milieuvriendelijk en Duurzaam

Coolenator's zijn volledig herbruikbaar, milieuvriendelijk en recyclebaar! Een enorme stap voorwaarts ten opzichte van plastic ijszakken voor eenmalig gebruik of zware, lekkende ijsemmers die water verspillen.

Tot 8 uur Koelvermogen

Laat de tweede helft van uw fles champagne niet verloren gaan! De Coolenator heeft een uitneembaar koelelement (5cm x 9cm) die weinig ruimte in de vriezer in beslag neemt. De vriezer bullet geeft zoveel kou af dat je drankje kouder word terwijl je het drinkt!

Geen Condensatie

Doordat het koelelement volledig intern is, kan je drankje perfect gekoeld blijven zonder verdunning of condensatie, zodat je tafel droog blijft terwijl je drankje puur en ijskoud blijft.​

Personaliseer Mij!

Koop je een Coolenator als kado? Of wil je jouw Coolenator een personal touch geven. Onze wijn Coolenator’s kunnen gepersonaliseerd worden met foto’s en tekst naar keuze! Click hieronder voor meer informatie of om meteen te personaliseren!

Bekijk onze gepersonaliseerde kado's voor collegas en zakelijk/promotionele doeleinden.

Wat onze klanten zeggen?

Aanbevolen Artikelen

Gepersonaliseerd Cadeau

We begrijpen dat iedereen uniek is en een prachtig cadeau verdient. Een persoonlijk cadeau voor een vriend of familielid is niet altijd een gemakkelijke opgave. Ervoor zorgen dat het geschenk echt uniek is voor die persoon, is bijzonder moeilijk. Bij Coolenator hebben we een selectie ontwerpen voor elke gelegenheid. Wij zijn hier om u te helpen het perfecte gepersonaliseerde cadeau te maken!

Gepersonaliseerde cadeaus voor haar​

Wil je de grootste glimlach op haar gezicht toveren? Een cadeau waar extra moeite in is gestoken, wordt niet vergeten. Personaliseer je Coolenator in een paar eenvoudige stappen als een uniek cadeau voor haar. Een gedenkwaardige foto van jullie twee voor Moederdag of een Valentijnscadeau.

Hoe personaliseren we de Coolenators?​

We printen rechtstreeks op de metalen buitenkant van de Coolenator met behulp van een helix printer. U kunt een van onze sjablonen bewerken en uw foto’s naar keuze in de editor in een mum van tijd toevoegen. Al onze koelers worden op maat gemaakt in onze eigen werkplaats in Mijdrecht, Nederland.